Merhaba,
1980 de quad paten kaymaya başladım.ismim Berkay. Yaklaşık 7 sene kadar kaydım . Türkiye’de yapılan ilk mukavemet paten şampiyonasında 1000 metrede yıldızlar 1. si olmuştum. Paten Hocam Fehmi Tekelioğlu idi. Yıllar sonra 50 yaşımda yeni bir çift paten satın alarak tekrar quad paten kaymaya başladım .Ankarada benim gibi Quad paten kayan var mı? Uygun paten kayılacak yer bulamıyorum. Bildiğimiz güzel bir pist varsa paylaşırsanız memnun olurum. Tekrar Quad patenin yaygınlaşmasını istiyorum.
Ankara’da Quad paten kayanlar
Moderatör: SuatKumas
-
- Suskun üye
- Patene Başlangıç: 03 Tem 2016
- SuatKumas
- Site Admin
- Patene Başlangıç: 01 Oca 2002
- İletişim:
Re: Ankara’da Quad paten kayanlar
Baya uzun bir ara olmuş sanırım. Geri hoşgeldin. Quad paten pek kullanılan bir tür değil artık , genel olarak inlineskate kullanılıyor.Rollermania yazdı: ↑03 Tem 2019, 18:53 Merhaba,
1980 de quad paten kaymaya başladım.ismim Berkay. Yaklaşık 7 sene kadar kaydım . Türkiye’de yapılan ilk mukavemet paten şampiyonasında 1000 metrede yıldızlar 1. si olmuştum. Paten Hocam Fehmi Tekelioğlu idi. Yıllar sonra 50 yaşımda yeni bir çift paten satın alarak tekrar quad paten kaymaya başladım .Ankarada benim gibi Quad paten kayan var mı? Uygun paten kayılacak yer bulamıyorum. Bildiğimiz güzel bir pist varsa paylaşırsanız memnun olurum. Tekrar Quad patenin yaygınlaşmasını istiyorum.
Ankara'da tek bildiğim yer (pist olarak) altınparktaki bir paten pisti. Yuvarlak bir alan vardı diye biliyorum.
Bu forum konusunu da sosyal medyada paylaşayım , belki birileri vardır ve görüp mesaj atarlar foruma.
O yapılan paten yarışında başka hangi mesafeler vardı , kaç yılında yapılmıştı.
Suat Kumaş