Yaşadığınız yada bulunduğunuz bölgede sizden başka kimler var. Aynı çevrede bulunan diğer patentürk üyeleri ile burada konu açarak iletişime geçebilirsiniz.
mimarsinan da güzel bir park var. havuzlu sakin zararsız ve meraklı köpekler var... güzel bi yer. aydınlık da oluyor... birde gürpınar sahilde yeni yapılan bisiklet yolları falan var. asfalt yoruyor biras ama sahil olması güzel... ben buralarda takılıyorum... yeni sayılırım...
Büyükçekmece sinanobada oturuyorum, hemen hergün sinanobaya yeni bir park yapıldı inşası daha tam bitmedi ama yolları yapıldı tahminimde 3 km geniş ve pürüzsüz zemin kaymak da çok zevkli genelde buradayım evimin önü zaten Ama arada Büyükçekmece sahile de gelirim.
a3fo yazdı:Büyükçekmece sinanobada oturuyorum, hemen hergün sinanobaya yeni bir park yapıldı inşası daha tam bitmedi ama yolları yapıldı tahminimde 3 km geniş ve pürüzsüz zemin kaymak da çok zevkli genelde buradayım evimin önü zaten Ama arada Büyükçekmece sahile de gelirim.
Parkın fotoğraflarını atabilir misin? Eğer çok cezbedici bir parksa biraz yolu göze alabilirim
Çılgın bir gitarist, acemi bir tenis oyuncusu, ileride bir patenci..
ogeday96 yazdı:Hevesim kursağımda kaldı ama ya -.- Neyse zaten daha skatepark lık değilim acemiyim
Park ama yolları çok iyi dümdüz beton yollar çok sakin bir de sadece beton yollar var bazı yerlerde çevre düzenlemesi yok insan da yok haliyle paten için çok uygun. Şöyle bir 500 metre kadar da yapay beton bir downhill alanı da var ora da boş gelirsen takılırız. Ben burada oturuyorum zaten
ogeday96 yazdı:Hevesim kursağımda kaldı ama ya -.- Neyse zaten daha skatepark lık değilim acemiyim
Park ama yolları çok iyi dümdüz beton yollar çok sakin bir de sadece beton yollar var bazı yerlerde çevre düzenlemesi yok insan da yok haliyle paten için çok uygun. Şöyle bir 500 metre kadar da yapay beton bir downhill alanı da var ora da boş gelirsen takılırız. Ben burada oturuyorum zaten
Sinanobaya yolum düşerse ilk işim sana haber vermek olucak o zaman
Çılgın bir gitarist, acemi bir tenis oyuncusu, ileride bir patenci..