BAKIRKOY BAHCELİEVLER CİVARI PATEN KAYAN ???*
Moderatör: Suat Kumaş
- vuslatvardarlii
- Suskun üye
- Patene Başlangıç: 03 Tem 2016
BAKIRKOY BAHCELİEVLER CİVARI PATEN KAYAN ???*
varsa mesaj atabilirmiii yardımcı olabilicek biri olsa baya iyi olur :d
- stranger
- Suskun üye
Re: BAKIRKOY BAHCELİEVLER CİVARI PATEN KAYAN ???*
Hava çok sıcak beğğğ 

Re: BAKIRKOY BAHCELİEVLER CİVARI PATEN KAYAN ???*
patenlerimi yeniledim, ara verdiğim için henüz 2-3 kere kayabildim ama botanik park, yeşilköy sahili civarında güzel kayılıyor. Tatil sonrası Ağustos-Eylül gibi bol bol kaymayı planlıyorum, düşünen varsa birlikte kayabiliriz. Yine Bakırköy içi lokasyon tercihimdir 

-
- Suskun üye
-
- Suskun üye
selamlar , arkadaşlar ben de yeni başladım bahçelievler taraflarında kayan yada yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim:) internetten bol bol video izledim ancak hala doğru düzgün gidemiyorum bile
bu arada 24 yaşındayım ve ilk defa bu şekilde denge gerektiren bir spor dalını deniyorum , saçma bir hareket midir sizce? 

- Suat Kumaş
- Site Admin
- Patene Başlangıç: 01 Oca 2002
- İletişim:
Neden saçma olsun kijuniorcons yazdı:selamlar , arkadaşlar ben de yeni başladım bahçelievler taraflarında kayan yada yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim:) internetten bol bol video izledim ancak hala doğru düzgün gidemiyorum bilebu arada 24 yaşındayım ve ilk defa bu şekilde denge gerektiren bir spor dalını deniyorum , saçma bir hareket midir sizce?

- freeandready
- Suskun üye
- İletişim:
temmuzdan beri kapmışsındır 

En son freeandready tarafından 30 May 2015, 10:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- freeandready
- Suskun üye
- İletişim:
Neresindesin gel kayalım numaranı pmden at whatsapp varsajuniorcons yazdı:selamlar , arkadaşlar ben de yeni başladım bahçelievler taraflarında kayan yada yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim:) internetten bol bol video izledim ancak hala doğru düzgün gidemiyorum bilebu arada 24 yaşındayım ve ilk defa bu şekilde denge gerektiren bir spor dalını deniyorum , saçma bir hareket midir sizce?