Moderatör: Suat Kumaş
Bağcılar MeydanTheblead yazdı:bahcelıevlerde oturuyorum yakınlarda paten kayılabılecek yerler neresı tam bılmıyorum cok yardımcı olabılır mısınız ayrıca yenı baslıycam yardımcı olmak ıstersenız hayır demem![]()
Olabılır tesekkurlerisimyasak47 yazdı:Bağcılar MeydanTheblead yazdı:bahcelıevlerde oturuyorum yakınlarda paten kayılabılecek yerler neresı tam bılmıyorum cok yardımcı olabılır mısınız ayrıca yenı baslıycam yardımcı olmak ıstersenız hayır demem![]()
Çok Güzel
Aslında bende paten alınca bırlıkte kayabılırız 1 2 haftaya alırım en gec bemde o cevrede oturuyorumFalcoflaco yazdı:Ben Haznedar'da Gökkuşağı kolejinin önünde ki yeni meydanda kaymıştım, zemini fena değil ancak etraftaki tipler pek tekin değil gibi.
Belediye'nin önünü tavsiye ediyorlar, birde şu Siyavuşpaşa'nın orda ki nüfus müdürlüğünün önünde üç beş tane kayan arkadaş gördüm.
Bana sorarsan, yan apartmanımın girişi mermer orada öğreniyorum kaymayı biraz dar ama sessiz sakin gelen geçen yok
Apartman Yayla'da, Adnan Kahveci bulvarını biliyosundur hemen orda ki bir apartmanın yanı, arkadaşımın oturduğu bir yer. Öyle pek övünülcek yer değil baştan söyliyim zemin mermer ama çok güzel ve akıcı kayıyorum, mermer koridor diyelimTheblead yazdı:Aslında bende paten alınca bırlıkte kayabılırız 1 2 haftaya alırım en gec bemde o cevrede oturuyorumFalcoflaco yazdı:Ben Haznedar'da Gökkuşağı kolejinin önünde ki yeni meydanda kaymıştım, zemini fena değil ancak etraftaki tipler pek tekin değil gibi.
Belediye'nin önünü tavsiye ediyorlar, birde şu Siyavuşpaşa'nın orda ki nüfus müdürlüğünün önünde üç beş tane kayan arkadaş gördüm.
Bana sorarsan, yan apartmanımın girişi mermer orada öğreniyorum kaymayı biraz dar ama sessiz sakin gelen geçen yok
Bılıyorum bende ıstıkbal varya yayla camısınden ılerleyınce onun tam karsı sokagında oturuyorum bende bıran once alıp sıze yetısırsem guzel olur mekanda sorun olmaz cok genıs olmaması zaten yenı baslıyorumFalcoflaco yazdı:Apartman Yayla'da, Adnan Kahveci bulvarını biliyosundur hemen orda ki bir apartmanın yanı, arkadaşımın oturduğu bir yer. Öyle pek övünülcek yer değil baştan söyliyim zemin mermer ama çok güzel ve akıcı kayıyorum, mermer koridor diyelimTheblead yazdı:Aslında bende paten alınca bırlıkte kayabılırız 1 2 haftaya alırım en gec bemde o cevrede oturuyorumFalcoflaco yazdı:Ben Haznedar'da Gökkuşağı kolejinin önünde ki yeni meydanda kaymıştım, zemini fena değil ancak etraftaki tipler pek tekin değil gibi.
Eğer geniş yer istiyorum dersen hemen yan apartman da benim apartmanın otoparkı var ancak taşların arasında çizgi var takılıp duruyo paten![]()
Benimle beraber arada sırada kayan bir arkadaşım var, eğer üşenmezsen ve mekanı seversen çok memnun oluruz aramıza katılmana, biz sokaklarda/kaldırımlarda sorun yaşamadan öğrenene kadar burdayız, öğrenince kimse tutamaz